tiistai 1. lokakuuta 2013

Käsillä tehden


Puikoilla ja koukulla... Lankojen lumoissa. :)Sur, rur... Pöllöihin hullaantunut!Ihanasta kankaasta pehmoisia vaatteita pikku-ukolle.


Iloista lokakuuta! :)11 kommenttia:

 1. Aah, mitä ihanuuksia!
  Haluaisin toki nähdä kokonaan nuo neulejutut, mitä niistä tulee! Herkullisen näköisiä.
  Ja nuo pöllöt, ihania! Onko oma ohje?

  VastaaPoista
 2. Koitan kuvailla, kun saan työt viimeisteltyä. :)

  Pöllöt ovat uniikkeja, olen jokaisen leikannut "vapaalla kädellä". Näitä on tullut ommeltua jo kymmenen jä lisää on leikattuna. Ainakin osa lähtee syysmyyjäisiin etsimään uusia koteja. :)

  VastaaPoista
 3. ihania pöllöjä,toivotaan,ett käy kauppa :D

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan kivoja pöllöjä! Itse hain muuten samaista hattarakangasta juuri postista. Ostin vain tyttömäisen värin tuolle meidän kuopukselle!

  VastaaPoista
 5. Ai miten syksyisen kauniita värejä neuleissa! <3 Ja oikein söpösiä pöllösiä! :)

  Heli

  VastaaPoista
 6. Värejä neuleissa, ihania... Nuo pöllöt ihastuttaa muaki. Pitkästä aikaa täälä, oma blogikin on ollu tauolla vuojen verran. Nyt taas palailen langoille. Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 7. Aivan liikuttavan söpöjä nuo pöllöt! Ja muutkin tekemiset näyttää mahtavilta. Jään odottelemaan kuvia valmiista tuotteista.

  Elli

  VastaaPoista
 8. KIITOS teille kaikille ihanaisille kommenteista! Välillä mietin, et käykö täällä blogissa kukaan kurkkimassa, kun päivitystahti on vauvan myötä hitaanpuoleinen. :)
  Pöllöt ovat ihastuttaneet niin täällä blogissa, kuin livenäkin. Meidän pienet ovat ottaneet omansa unikavereiksi. Ihanan pehmoinen pöllökaveri onkin rutistettavaksi. Plussaa se, että kestää konepesun 40 asteessa.

  VastaaPoista
 9. Siiis aivan ihania nuo pöllöt!!. :) aivan huikeita <3

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos! :)