maanantai 18. marraskuuta 2013

Elämää ilman sähköjä


Reilun vuorokauden kestänyt sähkökatkos on onnellisesti ohi.
Elämä kynttilänvalossa kuulostaa tunnelmalliselta, mutta lasten kanssa on välillä (lue koko ajan) hermoja raastavaa.
Nyt tiskikone ja pyykkikone hoitavat virkaansa ja lapset vinkuvat peliaikojensa perään. 
Ollaan taas kiinni normaalissa arjessa siis. :)
Ehkä jatkamme ilman tietokonetta ja pelikonsoleita vielä muutaman päivän... 


Iloa viikkoon!PS. Pahinta sähkökatkoksessa oli elämä ilman kahvia! Tänään ajelimme miehen kanssa vauva seuranamme aamukahville mäkkäriin. :D Kiitos kerhoaamun!
10 kommenttia:

 1. Voi ei, teillä oli sähköt pois! Me varauduttiin kovaan myrskyyn, mutta se menikin tästä sitten aika kesynä ohi. Mitään näkyvää tuhoa ei tullut.
  Tuo kahvijuttu ois hankala asia! Ruokaa saa vaikka leivinuunissa, mutta kahvia ei mitenkään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti huvitti se, miten "riippuvainen" sitä on kahvista. :) Kieli paloi eilen mäkkärissä, kun niin ahnaasti piti kahvia lipittää. :P

   Poista
 2. Teilläpä kesti sähkökatkos pitkään. Me selvisimme parilla tunnilla ja vielä valoisaan aikaan. Puuhellaa jo alettiin kuitenkin lämmittämään jos pitkiäkin aikoja joutuisi ilman sähköjä olemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on lämpöä tuottava takka! Aika nopsaan muuten vilu yllättäisi ainakin meidän sähkölämmitteisessä kodissa. :)

   Poista
 3. on pitkä aika olla ilman sähköjä! huh sentään. pannukahvia :) voisi keitellä! meillä onnedksi on semmoinen pannu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta mietin, et pienet on murheet meillä, kun selvitään tuntejen sähkökatkoksilla. Toisella puolen maapalloa myrsky huuhtoo kodit, lapset, ystävät, sukulaiset jne...

   Poista
 4. onpas ollu opettelua ilman sähköä ihan oikeesti...meillä ei ees räpsähtäny...paitsi kuulemma kirkossa piispantarkastus suoritettiin kynttilän valossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika hauska tuo piispantarkastus kynttilänvalossa, voin kuvitella ;)

   Poista
 5. No jopas teillä kesti katko pitkään. Meillä oli 16 t sähköt pois. En tiiä mistä tällä kertaa "tuuli", mutta mä nautin koko ajasta. Oli oikein mukavaa. Lapset leikki rauhallisia kivoja leikkejä, mitä harvemmin leikkivät. Ruoka tehtiin leivinuunissa ja kyllä me keitettiin kahavia takassa. Pystyyhän sen tehä niinki, että lämmittää vettä takassa ja sitte laittaa tippumaan kuuman veden vaan suodatinpussin läpi. Hyvvää kahavia tullee silläki konstilla, jos ei oo pannua ja halua värkätä takassa kahavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis tosiaan voinu kahvivedet takassa kiehauttaa, mut oltiin kokoajan toiveikkaita, että saatais ne sähköt takaisin nopeammin. :) Ja eilen käytettiin mahtava tilaisuus "kahdenkeskiseen" aamukahvitteluun kodin ulkopuolella, kun tyttöset olivat kerhossa ja pikku-ukko nukkui aamupäiväunia turvakaukalossa.

   Poista

Kommentti ilahduttaa, kiitos! :)